Hoppa till huvudinnehåll

Nytt i Nomp Plus

Under den senaste veckan har vi gjort några förbättringar på Nomp, framför allt i Nomp Plus!

Ta bort uppdrag#

Det går nu att helt ta bort ett uppdrag. Detta gör man från listan med arkiverade uppdrag. Markera uppdraget i listan och klicka på "Ta bort uppdrag". ta_bort_uppdrag

När man tar bort ett uppdrag tar man också bort uppdragsstatistiken, och det går inte längre att se hur det gick för eleverna på uppdraget.

Elevlista för skollicens#

De som har skollicens för Nomp Plus kan nu ladda ner en fullständig elevlista som en komma-separerad fil, som går bra att öppna i t ex Excel. Denna lista visar alla elever som samtliga användare av skollicensen är kopplade till, och vilka mentorer varje elev är kopplad till. Den här funktionen finns under Inställningar > Licenshantering.

elevlista_for_skollicens

Klicka på det lilla molnet och öppna filen i t ex Excel.

Bättre filtrering#

I alla listor i Nomp Plus finns en liten ruta där det står "Filtrera". Denna kan användas för att söka bland posterna i listan. Vi har nu förbättrat den här sökfunktionen, så att det ska bli lättare att hitta t ex bra uppgifter när man skapar uppdrag. Mer tips om hur man kan använda filtreringsfunktionen finns här: Filtrering i Nomp Plus.